Home » Erhverv » 2006 Chevy Impala SS: mere Vroom!

2006 Chevy Impala SS: mere Vroom!

Chevys flagskib bil, Impala, endelig har beføjelse til at matche sin indvarslede navn. Siden bilen blev redesignet i slutningen af 1990 ‘ erne, er Impala blevet mere af en pretender end en performer. Nu med en valgfri lille blok tilføjet 5,3 L V8 til mix, 2006 Chevrolet Impala kan gå tå til tå med Chrysler 300 og Dodge Charger. ændringer til Impala er ikke alle under kølerhjelmen, Chevy tog sig tid til at redo hele bilen og de gjorde det med omhu. Lad os se på nogle af ændringerne for 2006.

Mere magt-en V6 er en stor motor, især i disse tider med høje gaspriser. Stadig, hvis du vælger en bil af den Impala størrelse, i det mindste have mulighed for at købe en V8 fornuftigt, ikke sandt? Du kan tro det. GM har sødet handlen af plunking i en V8, der inkorporerer Corvette teknologi som motor hoveder med “deres Indestængt tag forbrændingskamre og flat-top stempler levere høj hestekræfter”, dette ifølge Chevrolets salgsfremmende materiale. Desuden giver “forskydning on demand” Genmodificeringsteknologien V8 at presse ud en sølle 28 mpg på motorvejen [18 mpg city] med edb-udstyr, der lukker ned unødvendige cylindre på et passende tidspunkt. Cadillac forsøgte dette i begyndelsen af 1980 ‘ erne med sin V8-6-4 motor, der har kunnet leve op til jobbet som computerteknologi derefter ikke var hvad det er i dag. Heldigvis, nuværende GM-teknologi gør dette til en realitet for nuværende modeller.

Bedre udseende-når det kommer til “ser” skønhed er subjektive. Endnu, tidligere Impala modeller havde lidt af en fodgænger kig til dem. I kategorien konkurrenceprægede store sedan, kan dette nemt: mistet salg som valg for på lignende måde prismærket, men mere aggressive udseende biler er stærk. Alle nye sheetmetal, en mere selvbevidst næse svarende til kobolt- og opdaterede forlygter og hale lys giver Impala en frisk og selvsikker look.

Flere modeller 6 i virkeligheden. Tilbagelevering af “SS” som signatur model bør hjælpe salg. SS, eller “Super Sport” er et begreb, der oprindeligt blev brugt til 1961 Impala og af den mid 60s kom til at repræsentere hver performance model i flåden. Chevelle, Nova og Camaro havde denne betegnelse, så mens Impala, kobolt, Malibu og TrailBlazer bære det i dag.

Forbedret interiør hvis du vil ændre huden og hvad der er fundet under kølerhjelmen, du måske samt kjole op kraterets, højre? Modellens LTZ hvem dælen ved hvad, står for har opvarmede forsæder spand trimmet i læder. Smide 8 måde magt og lændehvirvelsøjlen støtte til føreren og du taler toppen af den linje komfort. På udvalgte modeller er nye “flip og fold” bageste siddepladser tilgængelige; side curtain airbags til forreste sæde er standard på alle impalaer; og nøglefri adgang, elruder, tilt wheel, OnStar, fartpilot og et væld af andre funktioner alle leveres som standard på Impala.

Priser starter i den lave 20s, {os} og klatre op til næsten 30K {U.S.} for fuldt lastet SS modeller. Hvordan SS sælger er stadig uvist, men dens fed, frisk look vil helt sikkert appellere til dem, der tidligere har afvist Impala.


Leave a comment

Your email address will not be published.