Home » Erhvervslån » Fordele ved usikrede erhvervslån

Fordele ved usikrede erhvervslån

Sikrede erhvervslån, der anvendes som kilde til forretningskapital, er ufordelagtige, ikke blot fordi de kan føre til genbesættelse af aktiver, hvis der ikke foretages tilbagebetalinger. Sikrede business lån kommer med mange begrænsninger pålagt af lånet udbyder. Låneudbyderen vil for eksempel insistere på en bestemt gældskvote for at sikre det lånte beløb. Dette begrænser iværksætterens kontrol over vigtige beslutninger om erhvervslivet.

En usikret business lån, på den anden side, ikke udgør sådanne begrænsninger. Virksomheden skal forpligte sig til intet aktiv for tilbagetagelse i tilfælde af manglende betaling. Aktiverne er således fri for enhver afgift, og kan bortskaffes som en ønsker.

Den primære kundegruppe, der beskæftiger usikrede erhvervslån udgør af iværksættere, der foretrækker ikke at knytte de forretningsmæssige aktiver til nogen forpligtelse. Forretningsfolk, der har undergået dårlig kredit historie, også gøre brug af denne kategori af lån. Sådanne forretningsfolk og virksomheder er kendt som problem sager. Manglende betaling af visse gæld i fortiden fører til County Court domme, og konkurs, hvilket igen fører til dårlig kredit historie. Sådanne forretningsfolk er ugunstigt stillet i sikrede låneaftaler. Usikrede business lån dog præsentere enorme finansielle muligheder før låntagere; hvor det ønskede lånebeløb er lille.

Det beløb, der modtages gennem usikrede erhvervslån, vil blive anvendt til forretnings påbegyndelse eller ekspansion, aktiver og udstyr, Køb og refinansiering, og til omstrukturering af finanser. Nogle virksomheder bruger lånet provenuet som en arbejdskapital. Endnu andre ville bruge den usikrede business lån til at finansiere en bestemt sending. Tilbagebetalingen af denne type lån fra primebanks vil være forfaldne umiddelbart efter iværksætteren får betaling fra modtageren, eller en dato besluttet.

Som en del af en aftale mellem låne udbyder og forretnings person, vil kontanter blive overført til brug af virksomheden. Vilkårene og betingelserne for det usikrede erhvervslån skal trækkes gennem konsultationer mellem låntageren og låneudbyderen.

ÅOP er et vigtigt spørgsmål og skal drøftes i detaljer. At være usikrede, den usikrede business lån er dyrere. Den rentesats, der opkræves, vil være på den højere side. Risiko er et spørgsmål om perception. Forskellige långivere kan se på en bestemt sag anderledes. APR vil blive besluttet på grundlag långiver opfatter risiko involveret i en bestemt låneanmodning.

De vigtigste spørgsmål, du skal holde øje med under beslutningsprocessen, er blevet illustreret nedenfor:

Gebyrer

Dette er det beløb, som låne udbyderne opkræver som kompensation for den leverede ydelse. Dette kaldes point. Points anses i nogle tilfælde for at være investeringer. Låntageren indvilliger i at betale flere point i bytte for en bedre rente. En sammenligning med de gebyrer, som andre konkurrencedygtige långivere opkræver, er imidlertid et must. Gebyrer udgør en væsentlig del af omkostningerne. Derfor vil gebyrerne være et vigtigt udvælgelseskriterium.

Forudbetalings

De fleste långivere vil ikke acceptere en forudbetaling for de første 3-5 år. Efter afslutningen af perioden, kan iværksætteren søge for tidlig afvikling af lånet konto. Dette vil gøre det muligt for låntagere at slippe af med lånet uden at pådrage sig nogen indløsning straf.

• Respitperiode:

Dette er den periode, hvor låntagerne vil tillade låntagere at forlænge månedlige afdrag. For eksempel, hvis den månedlige tilbagebetaling forfalder den første af hver måned, vil forsinkede betalinger op til den femtende af samme måned ikke blive anset for sent. Iværksættere skal forhandle en bedre Respitperiode fra låneudbyderen.

• Forsinket få lån med betalingsanmerkning betaling:

Forsinket betaling udgør straffen for forsinkede betalinger. Disse er åbne for forhandling.

• Advokatsalærer:

Låntagere kan kræve rimelige advokatsalærer. Solicitors honorar indebærer, at låntager er forpligtet til at refundere långiverens gebyrer og omkostninger, der blev afholdt på at håndhæve eller inddrive lånet. Dette vil blive forfalden, når låntager ikke tilbagebetale usikrede business lån i fuld.

Usikrede business lån hjælpe med at samle de hårdt tiltrængte ressourcer til virksomhedernes vækst. De organisationer, hvor behovet for finansiering er presserende, vil finde usikrede business lån den bedste tilgængelige løsning.


Leave a comment

Your email address will not be published.