Home » måltidskasse » Sådan finder du de bedste mad-til-døren tilbud

Sådan finder du de bedste mad-til-døren tilbud

Mad til døren er i dag ikke en luksus, men for mange en nødvendighed. Corona krisen har stækket mange virksomheder. Men nogle har også fremgang, fx alle dem, der leverer mad til døren. For restauranter er det en chance for at overleve krisen. At levere mad i stedet for at modtage gæster er ikke noget, de bliver glade for. Men det er bedre end ingenting.

Men for de virksomheder, der altid har satset på levering af mad, er det kronede dage. Det er fastfood restauranter, som allerede havde infrastrukturen på plads. Men især er det virksomheder, der leverer måltidskasser. Mange har mere travlt, end de kan klare, især i storbyerne.

Her finder du hjælp til at finde de bedste tilbud

Som med alt andet, du kan bestille online, findes der nu også portaler til madkasser, eller måltidskasser, som de også hedder. Skulle du endnu ikke have stiftet bekendtskab med konceptet, så fungerer det sådan:

En madkasse er ikke en pakke med færdiglavet mad. Det er derimod en pakke, der indeholder alle ingredienser samt opskrifter og vejledninger, så du hurtigt og nemt selv kan tilberede et måltid. Dvs. en pakke indeholder fx nogle laksebøffer, en tyksteg, kartofler, gulerødder etc. og salat. Råvarerne til komplette måltider, allerede afvejet, pudset og sorteret. Det eneste, du så selv skal gøre, er at komme alt i en gryde og tilberede det jf. anvisningerne. Tjek her.

Er det ikke dyrt?

Det sparer en del tid, især for dem, der ikke er rutinerede kokke. Og så koster kun lidt mere, end hvis du købte alle ingredienserne selv. Træk så spildet fra, fordi du fx ikke behøver at købe en hel broccoli, hvor halvdelen ender med at rådne. Så ender du på næsten samme pris, og så sparer du turen i brugsen.