Home » Erhverv » Chevy Equinox og Land Rover Freelander

Chevy Equinox og Land Rover Freelander

Sport utility marked fortsætter med at udvide trods højere end normale gaspriser. Ã…rsagen? Fordi disse-næsten-alt-køretøjer være lige, hvad forbrugerne ønsker. Sure, salg er nede lige nu, men de vil inddrive som mere økonomisk køretøjer ind i blandingen. SUV’er kan bære folk, slæbe ting, trække ting, gå off-roading [okay, måske ikke Equinox], giver overlegen håndtering end mange biler mv. Heldigvis, ikke alle er benzinslugere enten. Chevrolet’s Equinox og Land Rover Freelander er to, der kommer til at tænke. Lad os tage et kig på disse to kompakte SUV’er.

Chevrolet Equinox-jeg kan godt lide ser ud i Equinox, Chevys bil-baserede SUV, der er kun lidt mindre end Mid-Size TrailBlazer. Ved bil-baserede jeg mener et køretøj, der håndterer og drives mere som en bil og er faktisk bygget på en bil platform [som Ford Escape og Toyota RAV4, for eksempel]. Det betyder, at Equinox er bygget først og fremmest for vej, så hvis du ønsker en off road oplever du skulle vælge TrailBlazer eller få Freelander. Okay, sidespring jeg.

Equinox er tilgængelig som enten en forhjulstræk eller alle hjul drev køretøj. Pladser på fem passagerer er Equinox udstyret med en 3,4 L V6, der producerer 185hk. Motoren er parret med en fem-trins automatisk transmission; der findes ingen manuel transmission. En trækkraft kontrolsystem er standard med forhjulstræk Equinox, mens alle modeller er udstyret med ABS og elektriske styreanlæg. Standard udstyr til Equinox omfatter elruder, power spejle og magt låse med Remote bruge installationsmetoden uden produktnøgle posten; AM / FM stereo og CD afspiller med seks højttalere. og aircondition. Equinox har modtaget et 5-stjernet rating fra National Highway Traffic Safety Administration for frontal crash og sidepåkørsel crashtest. Start priser for Equinox er meget konkurrencedygtige med sammenlignelige modeller i sin klasse. Base MSRP for FWD er lidt over 22K; 24K for AWD.

Land Rover Freelander den mindste af alle Land Rovers er Freelander, en kompakt fuld tid alle hjul drive køretøjet tilgængelig som enten en 3 eller 5 dørs SUV. I modsætning til Equinox har Freelander fuld off road kapaciteter, som gør hver Land Rover-model. Freelander er udstyret med en 4 elektronisk Traction Control system; ABS; en 2,5 L Quad Cam V6 motor parret med en 5 trins automatisk transmission; en AM / FM stereo/CD system med RDS radio; aircondition; tågelygter; en perimeter sikkerhedssystem; og meget mere. Freelander, en fem passager bil, sælger for en pris, der starter på bare over 27K.

Freelander er produceret i England, mens Equinox er bygget i Canada, i alt, både Equinox og Freelander repræsenterer velbygget kompakte SUV’er med to forskellige formål: Equinox bygger primært til motorvejen og rundt i byen og har stærkere motor , mens Freelander er bygget for både motorvej og trail.


Leave a comment

Your email address will not be published.