Home » Bolig Indretning » Klatrestativer Er Den Bedste Gave Til Dine Børn – Gaver

Klatrestativer Er Den Bedste Gave Til Dine Børn – Gaver

Tramp_12 Det er den Amerikanske måde. Er du i øjeblikket fodret op med at se dem smelte væk, mens du ser spil titler eller tv-programmer, men har ingen idé om den bedste måde at fremme derefter at få udenfor for at få noget? Hvis en trampolin har en hoppe eller bumpe vægt på 100 kg eller mindre, så er du allerede på forhånd ved, at defekte, billige materialer har været brugt og trampolin er farlig og har en kort levetid. Hvis der kun 1 års garanti er givet, så kan du antage, at det er en defekt trampolin. Motion på Trampolin kan ske inden for eller uden for, trampolin shine eller regn. Fordi dette system kræver, fysisk bevægelse til at fungere korrekt, hoppe på din mini-trampolin er den perfekte motion!

Redheaded Tyndere kanter er en fare for de trampolin bruger. Spil er ikke en “distraktion” eller noget til at holde barnet optaget indtil det tidspunkt, hus gøremål er taget sig af. Hele verden af børn, der kredser om at spille. Vores produkter symbolisere den bedste værdi i trampolin verden. 0,35 mm. Den bedste fylde til en beskyttende kant er “lukket celle skum”.Dette er skum der bliver godt i lang tid, og er ikke pulveriseres, såsom billigere skum. Bedst af alt, det er en pæn pakke, som indeholder alt, hvad du behøver til at gøre dagen speciel, og du vil ikke have en rod.

PVC skal derfor også have en tykkelse af ca. Med de billigere skum, trampolin rim mister sin fasthed og tykkelse efter 1 år, som kan forårsage ulykker. Mange billige importerede trampoliner fra Kina er forsynet med en “falsk mærke navn” og ikke har deres egen service afdeling, så du kan aldrig falde tilbage på noget som helst i tilfælde af skader. Uanset, at det vigtigste er at have det sjovt og være sikker, når du bruger du indendørs trampolin. Vores primære hensigt med at etablere et besøg var lige til at gå af nature trail og skyde nogle billeder (fordi alle af os er til fotografering som en hobby). På grund af karakteren af trampoliner, hvis en del ikke op til par, resten af trampolinen vil lide for. Du vil også få brug en Phillips-skruetrækker, en fjeder trække værktøj, og en gummihammer.

19) til at Skabe et rum, der kun er for dit barn på spektrum, hvor de kan gå, når de har brug for at genoplade eller komme væk fra alt andet i huset. Rammen var af dårlig kvalitet og ikke passer ind i eller sammen, kant var lavet af flubber materiale, og kan bruges bedre som et sejl, fordi det ikke var meget tykkere. Negativer: tynd, dårlig kvalitet trampolin, og rammen er lavet af billige stål, som ikke er tilstrækkeligt galvaniseret (hvilket trampolin til at ruste hurtigt), er den maksimale hoppe vægt er kun 100 kg (har at gøre med den dårlige billede), og han føler under den hoppe er meget ustabil. Varemærkefri trampoliner (læs: billige trampoliner) er næsten altid lavet af billige, dårlige materialer og aldrig lever op til de krævede sikkerhedsbestemmelser.

Ved et nærmere eftersyn, rammen og trampolin kant fandtes ikke at opfylde de korrekte specifikationer, som gav disse trampoliner en fedtet utilstrækkelig resultat. Vores trampolin rammen er konstrueret af ugrundede metaldele at lede elektricitet. Foretage de nødvendige reparationer eller udskiftning af slidte dele med det samme. Benene er kun 33 mm tyk og stål tykkelse er kun 1 mm, der er både for lidt og kan føre til farlige situationer i det lange løb. Hvis du sætter Mutt til porten, for at han med sin skruenøgle kan fastsætte den blå tandhjul i nærheden af garagen. På 1: den blå Hema trampolin 244 cm (model 2013) .