Home » Erhverv » Skinnende lys på solenergi

Skinnende lys på solenergi

Uden tvivl er solenergi vejen for fremtiden. Solenergi produktion er en meget enkel proces for at forstå. Et solvarme eller solcelleanlæg, celle indsamler energi fra solen. En solcelle er en halvleder-enhed, der er konstrueret ved hjælp af fotovoltaiske materiale. Det indeholder ingen væsker eller kemikalier og ingen bevægelige dele. Solceller omdanner sollys til elektricitet.

Et solpanel består generelt af en række individuelle celler, som understøttes af et modul, der tillader cellerne til at arbejde i fællesskab. Den energi, der er fanget af panelet er lagret i et batteri. Solpaneler energifremstilling jævnstrøm (DC). Mange solenergi systemer har frekvensomformere i dem, som giver mulighed for jævnstrøm (DC) elektricitet skal konverteres til vekselstrøm (AC). De fleste forbrugsvarer som apparater og elektronik operere på AC nuværende.

Medmindre du har en store vandflade af jord til at huse en vifte af solpaneler, er det usandsynligt, at du vil være stand til magten din hele hjem med solenergi. Det er dog muligt at drive et enkelt værelse i dit hus med en lille række paneler fast på taget af dit hus. Formere effekt af hver enkelt elektrisk enhed med antallet af timer, du forventer at bruge dem hver dag. Dette kombinerede antal vil være din benchmark, eller som minimum dit system skal være i stand til at generere.

Der er en række muligheder til rådighed for forbrugere, der overvejer at konvertere til solenergi. Et grundlæggende system, der kan bruges til at drive en computer og et par andre småting kan købes for ca $1000,00. Naturligvis, prisen vil stige med produktionskapacitet på dit system. I de fleste regioner, vil prisen for en installerede system koste et sted i området af $10,00-12,00 dollar per watt.

Solenergi er en af et par virkelig vedvarende ressourcer, der kan bruges i energi og power generation. Hver time af hver dag, tæpper solen vores planet med nok energi til at opretholde vores globale energibehov for et år. Som teknologien bag fotovoltaisk energi forskud, vil forbrugerne kunne modstå trangen til at konvertere.

En masse ressourcer bliver sat ind i udviklingen af solenergi teknologi. De fleste af de store olie og energi selskaber har hele divisioner i solenergi. Forskere og ingeniører tilbragt utallige timer på at forsøge at udvikle teknologien i dag, vil langt forbedre betingelserne i verden i morgen. Det er ingen hemmelighed, at vi ikke kan fortsætte ad den vej, vi er på. Fossile brændstoffer er ikke længere en realistisk mulighed for energiproduktion. Fremtiden er solar. Fremtiden er nu.


Leave a comment

Your email address will not be published.