Home » Erhverv » energi afdeling spark i 119 millioner $ for Hydrogen Fuel Cell Vehicle forskning

energi afdeling spark i 119 millioner $ for Hydrogen Fuel Cell Vehicle forskning

Præsident Bush har anført, er det bydende nødvendigt at sparke Americas olie vane. I forbindelse med dette mål, har Department of Energy netop annonceret en $119 millioner dollar forskningsinitiativ.

Penge til forskning og udvikling

Naturligvis, biler er grundlaget for USAs olie-afhængighed. Alle synes at have mindst en bil, hvis ikke mere. For at angribe dette problem, lægger den nuværende regering stor vægt på brint brændselscelle forskning for køretøjer.

Brint brændselscelle køretøjer er meget miljøvenlige. De virker ved at omdanne brint og ilt til elektricitet gennem en kemisk proces. Denne proces er særligt attraktivt, fordi det producerer ingen forurenende stoffer, er næsten dobbelt så effektiv som brændbart gasmotorer og bygger på meget rigelige ressourcer, der ikke er placeret i fremmede lande. Der er dog et par ulemper at brint brændselscelle køretøjer.

Hydrogendrevne biler er meget dyrere end traditionelle gasdrevne køretøjer. Teknologien er simpelthen ikke avanceret nok til at gøre produktionen omkostningseffektiv. Selve motorkøretøjerne er heller ikke særligt effektive på dette tidspunkt fra både ydeevne og rækkevidde perspektiv. Svaret på disse problemer, er naturligvis, forskning og udvikling.

For at anspore forskning på brint brændselscelle biler, har Department of Energy lavet en forskning køreplanen, der er designet til at identificere og sætte mål for at overvinde teknik og produktion problemer relateret til denne nye energi platform. På Washington Auto Show, er agenturet også angivet det var sparker i $119 millioner dollars i tilskud til at få bolden op.

Department of Energy fokuserer på nogle centrale spørgsmål for forskningen. De omfatter forbedring af brændstof cellemembraner, vandbevægelse inden for brændselscelle, rykkede den kemiske omdannelse oparbejde og adressering virkningen af urenheder i brændselsceller på ydeevne og anciennitet i tjenesten på biler. Hver af disse emner har vist sig for at være en hindring for masseproduktion af brint brændstof biler.

Det ultimative mål for Department of Energy er at have brint brændselscelle køretøjer i masseproduktion i 2020. Med henblik herpå, $119 millioner dollar kick start udgør en lille del af over 1 milliard dollars agenturet vil afsætte til forskning og udvikling på brændselscelle biler. Mens 2020 kan synes langt ind i fremtiden, tager i det mindste vi skridt til at bevæge sig ud over vores afhængighed af udenlandske energikilder.
 


Leave a comment

Your email address will not be published.