Home » Erhverv » Værdistigningen Lincoln Mark VI

Værdistigningen Lincoln Mark VI

Fire hele model år levede Lincoln Mark VI fuldt ud. Det var i produktion fra år 1980. Dens tid til at skinne på veje og gader blev skåret kort kommer 1983. Lincoln Mark VI er blevet gjort tilgængelig i to karrosseriformer, der består af en coupe og en sedan. Coupe afholdt to døre, mens på den anden side sedan afholdt to døre mere. Strømkilde for dette køretøj blev et valg mellem to habil motorer, som var 5,0 liters V8 motor og 5,9 liter V8 motor. Lincoln Mark VI blev anset for at være en del af den hele Lincoln Mark linje af biler fra Ford Motor Companys luksuriøse Lincoln division. Dette køretøj er i sandhed, mere eller mindre en fremførsel eller en reskinned Lincoln Mark V.

Efter indførelsen af Lincoln Mark VI, køretøjet indeholdt kun meget få ændringer i forhold til forgængeren, som blev Lincoln Mark V. I virkeligheden, bemærkede de fleste mennesker, at ændringerne, der var kun små og mindre ændringer i design og stil. Selv om folk har også bemærket at Lincoln Mark VI blev udformet og fremstillet til at være lidt mindre end køretøjet, som kom før det. Den mest bemærkelsesværdige blandt alle mindre ændringer blev den nye forlygte dækker at Lincoln Mark VI legede rundt. Køretøjet var også en stolt ejer af en ny rat design. Vinduerne hallmark opera, at Lincoln Mark V havde var stadig fortsatte i Lincoln Mark VI. Sammen med disse vinduer var den gitter, der holdt en Rolls Royce styling og design; og også den bageste dæk pukkel.

Ændringerne af Lincoln Mark VI ser slags akavet giver ikke meget appel, og dermed det afholdt ikke meget appel. Denne form for styling og design har imidlertid gjort Lincoln Tænk på et projekt, der ville bringe køretøjet i rampelyset. Hvad det gjorde, var at det spurgte fire designere til individuelt design og stil en Lincoln Mark VI deres måde. Dette bragte om popularitet til bilen. Og sammen med, at popularitet kom ry for at være en af de mest eftertragtede efter køretøjer for køretøjet og bil samlere.

På, kan man finde det store udbud af et stort udvalg af Lincoln Autodele, tilbehør, værktøjer og vedligeholdelse forsyninger som Lincoln Mark VI dele. Interessant parter, Lincoln ejere og aficionados kunne simpelthen besøge Lincoln dele og reservedele til biler og de kunne let adgang til kæmpe udvalg og samling af Lincoln dele og tilbehør, der omfatter a/c kondensatorer, katalysatorer, motordele, udstødnings manifold dele, brændstoftanke, spejle og radiatorer blandt mange andre. Delene, der tilbydes på Lincoln dele og reservedele til biler er garanteret til at passe perfekt Lincoln køretøjer. På Lincoln dele og reservedele til biler, er Lincoln produkter blevet fremstillet af holdbart og kvalitet materialer.
 


Leave a comment

Your email address will not be published.